Groepen

VOOR EEN GEZELLIGE AVOND.

Een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s? Voor een diner met meer dan 15 personen heeft onze kok verschillende menu’s samengesteld. Ook hier kunnen we natuurlijk rekening houden met voorkeuren of dieetwensen. Laat die ons wel tijdig weten.

Wilt u met een groep komen dineren?
Er kan veel in overleg. U kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze hooizolder. Bel voor een groepsreservering met onze bedrijfsleidster Roline van Dam: 06 18 10 53 50. Zij kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk hier de verschillende groepsmenu’s.
Uiteraard kunt u van ons ook een bijpassend wijnadvies verwachten.

  1. Menu 1

    €21,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    - Groninger mosterdsoep
    - Franse uiensoep

    HOOFDGERECHT (keuze uit)
    - Sate van de haas
    - Kabeljauwfilet met witte wijn saus
    - Cannelloni met ricotta, spinazie en aubergine

    NAGERECHT
    - Grand dessert

  2. Menu 2

    €24,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    - Rundercarpaccio met basilicum pesto, pijnboompitten en Reypenaer V.S.O.P. kaas
    - Tikka masala met tortilla
    - Groninger mosterdsoep

    HOOFDGERECHT (keuze uit)
    - Entrecote met pepersaus of kruidenboter
    - Varkenshaas medaillons ingerold in katenspek
    - Koolvis met gebakken paksoi
    - Falafel met naanbrood

    NAGERECHT (keuze uit)
    - Mud Pie met vanille ijs
    - New York-style cheesecake met bosvruchten ijs

  3. Menu 3

    €27,50

    VOORGERECHT (keuze uit)
    - Geroosterde paprikasoep met zure room, chorizo en prei
    - Bonbon van gerookte Noorse zalm, met zwart sesamzaad, rode ui en een knoflook crostini
    - Carpaccio van Black Angus rund met basilicum pesto, pijnboompitten en Reypenaer V.S.0.P kaas
    - Parelcouscous salade met gegrilde courgette, pijnboompitten, dadels en munt

    HOOGDGERECHT (keuze uit)
    - Entrecote van de grill met een keuze uit champignon-roomsaus of kruidenboter
    - Huisgemaakte runderburger met oude kaas, jalapenos en chorizo
    - Varkens Rib roast met een huisgemaakte BBQ-saus
    - Romige visstoof met verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren uit de Noordzee
    - Koolvis met gebakken paksoi
    - Gnocchi met komijnzaad, gegrilde haricots verts en een tartaartje van zoetzure komkommer

    NAGERECHTEN (keuze uit)
    - Chocolade proeverij met een chocolademousse, chocolade mud pie en witte chocolade ijs
    - New York-style cheesecake met bosvruchten ijs